Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

KUA-crawl genoplivet: Amagers bedste fredagsbar kåret

Barhop — Op mod 130 studerende indtog gangene på KU’s Søndre Campus, da den største KUA-crawl i mands minde løb af stablen. Samtidig kårede de Amagers bedste fredagsbar. Og vinderen er ...

130 studerende, syv barer, en aften (og rigtig mange øl). Det var opskriften, da den største KUA-crawl i mands minde løb af stablen fredag den 28. september, og studerende fra hele KU stimlede sammen for at danse sig igennem Søndre Campus’ udvalg af fredagsbarer og kåre det ubestridt bedste vandingshul på campus.

Bevæbnet med spørgeskema og gå-bajer skulle de studerende igennem ikke mindre end syv barer på en aften. Ved hvert stop kunne de tildele baren point fra 1 til 10 i velkendte kategorier som fx serviceniveau, beliggenhed beliggenhed beliggenhed og Pokemon-power.

Og konkurrencen var benhård. BARstionen havde hældt fadøl op på forhånd, så de sørgede for at alle blev betjent med lynets hast, Olympen sendte en bartender ned igennem køen med øl under armen, og amBARssaden gav den gas på Pokemon-parametret ved at fyre op for en fest med danskertema (aka æblekageshots og øredøvende fællessang).

De smukke unge mennesker.
billede: KUA-crawl'en
Hvor der handles, der spildes - og danses!
Fredagsbar oversvømmet af glade gæster. Selv om der hænger en hjort på væggen, er vi IKKE Institut for Informationsstudiers Hjorten, men derimod Café Helga.

Aftenen endte sløret, og tømmermændene har været længe om at lægge sig, men nu er pointene talt sammen og vinderen er fundet. Søndre Campus’ bedste fredagsbar, og vinderen af både vandrepokalen og den ultimative håneret er … HELGA! 

Café Helga er SAXO-instituttets fredagsbar. Det er her fortidsafficionadoerne, de historie-etnologi-latin-græsk-arkæologi-studerende, har hjemme, og rygterne siger, at de, ud over officielt at være campus’ bedste fredagsbar også har de billigste shots.

Flere af pladserne på listen er kun adskilt af ganske få point, og stemmetællerne måtte ud i flere feberagtige fintællinger, før resultatet lå klar. Men det gør det nu. Herunder er hele den rangerede liste over Søndre Campus’ fredagsbarer, fra bedst til lukket:

  1. HELGA

  2. AmBARssaden

  3. Roland Bar

  4. BARstionen

  5. Teobar

  6. Hjorten

  7. Olympen

 

Hverken Jurabar eller Nordisk Kaffebar var åbne under barhopperiet, og kunne derfor ikke tildeles point af deltagerne. Dog har en enkelt, måske lettere beruset, studerende fundet det bydende nødvendigt, alligevel at tildele Nordisk Kaffebar et enkelt point.

KUA-crawl’en arrangerer storstilet præmieoverrækkelse. Få mere info om selve præmieoverrækkelsen og det næste barhop på KUA-crawl’ens Facebookside

Seneste