Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Politik

Kun få har stemt til universitetsvalget - men du kan nå det endnu

UNIVALG 2012 – Har du stemt til årets universitetsvalg? For det fleste KU-studerende er svaret ’nej’. I går havde blot ni procent af de stemmeberettigede sat deres elektroniske kryds. Urnerne lukker i morgen klokken 15.

I KUA’s kantine har en gruppe fra Studenterrådet iført sig ens t-shirts og prøver med flyers, bolsjer og saftevand at gøre humanisterne opmærksomme på, at universitetsvalget netop nu løber af staben – og få de studerende til at stemme til det.

Og igen i år tyder det på, at sådanne tiltag er nødvendige. For universitetsvalget er ikke det, der fylder mest i de KU-studerendes bevidsthed. Valget åbnede mandag formiddag klokken 10 og onsdag eftermiddag havde blot 3.657 af de 40.315 stemmeberettigede afgivet deres digitale stemme på KU-net. Valget løber dog helt frem til fredag klokken 15, så der er stadig mulighed for at pege på sin foretrukne repræsentant til universitetsbestyrelsen, studienævn og akademisk råd.

Læs mere og stem

Er din viden om studenterdemokratiet begrænset, så kan du få mere information om valget, kandidaterne og deres mærkesager i Uniavisens særlige valgsektion

Har du allerede taget stilling, så kan du sætte dit elektroniske kryds her (eksternt link. Kræver log-in som studerende eller medarbejder ved Københavns Universitet)

Seneste