Annonce
Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Kultur

Oplev punklegender og dancehallfest på årets Forårsfestival

Festival — AV AV AV, Bikstok, Bisse og Sort Sol spiller på KU's Forårsfestival, der afholdes fredag den 5. maj i Universitetsparken ved Nørre Campus.

Hvert år i maj bliver Universitetsparken ved Nørre Campus omdannet til en livlig festivalplads med koncertscener, madboder og barer. KUs årlige Forårsfestival tiltrækker mere end 15.000 studerende og ansatte til en dag med koncerter og fest.

Festivalen er gratis for ansatte og studerende på KU, så længe man medbringer sit KU-kort.

Årets festival byder på et alsidigt musikprogram, der byder på både danske punklegender og et brag af en dancehall-koncert. Et af hovednavnene er Sort Sol, der blev grundlagt i 1977 og var et af Københavns første punkbands. Nu er Steen Jørgensen, Lars Top-Galia og Thomas Ortved tilbage efter et par års pause og klar til at spille både gamle og nye hits.

Populær sangskriver

Du kan også du opleve den anmelderroste sanger og sangskriver Bisse, der er blevet sammenlignet med CV Jørgensen og vandt hele fem ud af 11 mulige priser ved den seneste uddeling af musikprisen Steppeulven.

Et af Bisses største hits 'Seks Hjerter'.

Desuden spiller producertrioen AV AV AV, der har vakt international opsigt med deres organiske electronica og den aktuelle EP ‘Everything Is True’. De spiller desuden på årets Roskilde Festival og leverer altid et medrivende liveshow.

AV AV AVs nyeste single 'Habitat' med den tilhørende flotte video.

Ild til dansegulvet

Sidst, men bestemt ikke mindst, kommer Bikstok – en af landets stærkeste dancehall-leverandører, der har spredt reggaevibes og vendt vrangen ud på det danske sprog siden 2005. De er kendte for at sætte ild til dansegulvet, hver gang de spiller, så husk danseskoene!

Bikstok med flot hår i musikvideoen til '80'eren'.

Desuden spiller Noréll, Blondage, Sekouia og Dokkedal fra Den Sorte Skole. Se hele programmet for årets Forårsfestival her.

Seneste