Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Kultur

Fem gode kokke giver fantastiske opskrifter til jer med slunken konto, men masser af tid

Uanset om du er til Umuts kødgryder, asiatisk Michelin-mad eller at sanke et vegetarisk festmåltid, er der noget at finde i Uniavisens coronakøkken. Da universitetet lukkede ned, bad vi gode kokke dele gode opskrifter. Kravene var, at de skulle være top-lækre og top-billige – til gengæld måtte det gerne tage al tid i verden at tilberede dem. Se dem her.

Danmarks ukronede flæskekonge Umut Sakarya lærer dig at lave dahlsuppe, braiserede lammeskanke med mynteyoghurt og papadums

Find opskriften her

Sushikok Mads Battefeld lærer dig at lave hornfiskefileter med nye kartofler og dansk salat samt pil-selv fjordrejer med friske asparges og hjemmelavet sauce

Find opskrifterne her

Køkkenchef på Kiin Kiin, Dak Wichangoen, lærer dig at lave den perfekte stir fry med hjemmelavet kimchee

Find opskrifterne her

Professionel urteplukker og kok Thomas Laursen lærer dig at lave grillede grøntsager med dehydreret, revet æggeblomme samt skovmærke-panna cotta på hyldeblomstpandekage med mælkebøttesirup

Find opskrifterne her

Tidligere souschef og leder af testkøkkenet hos Noma Torsten Vildgaard lærer dig at lave frisk tagliatellepasta med tomatsovs og rucola-/parmesansalat samt forloren hare med sæsonens grønt og sovs med papvin

Find opskrifterne her

Seneste