Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Foredrag

Specialistklassen: Klima

Foredrag — Kom og hør om den nyeste studenterforskning i klimaproblemstillinger.

Info

Date & Time:

Place:
KUB Sdr. Campus, Karen Blixens Plads 7, 2300 København S.

Hosted by:
Mads Risum

Cost:
Free

I Specialistklassen inviterer vi tre kandidater til at svare på spørgsmålet: Hvad er det vigtigste I fandt ud af i jeres speciale?

Specialistklassen tager denne gang udgangspunkt i en af vor tids største udfordringer, nemlig klimakrisen. Her kan du møde tre specialeskrivere fra hhv. teologi, europæisk etnologi og grønlandske og arktiske studier hvis specialer alle har klimaet som omdrejningspunkt.

Specialistklassen er en del af udstillingsrækken KLIMA PÅ SØNDRE CAMPUS hvor bibliotekerne på campus præsenterer den nyeste klimaforskning og -litteratur inden for netop deres felt.

De tre specialeskrivere er:

Steffen Bjerre Nielsen: Etik og skabelse hos Løgstrup og Wingren: Veje hen imod en økoteologi. (Teologi, 2021)

Astrid Eva Brüsch: Tøende permafrost, laboratoriepraksisser og et laboratorium i Nordøstgrønland. (Grønlandske og arktiske studier, 2020)

Stig Bo Andersen: Når jorden er fuld af liv – en etnologisk kulturanalyse af faglige opmærksomheder og oparbejdende praksisser i regenerative jordbrug. (Europæisk etnologi, 2022)

Efter hvert oplæg vil der være mulighed for at stille spørgsmål, både til specialet og til specialeprocessen.

Hvis du har brug for inspiration til dit eget speciale, eller hvis du bare gerne vil høre hvad der rører sig inden for den nyeste studenterforskning, så har du chancen her.

Seneste