Uniavisen
Uafhængig af ledelsen

Alle nyheder

Politik

Folketinget splittet i debat om bederum

Kan I huske KU's bederum ude på det, de kaldte KUA? Nu har Folketinget brugt eftermiddagen på at drøfte, om det (og lignende rum) skal leve eller dø.

1
Debat

Vi skal turde drømme om et bedre universitet

1
Campus

Se mit studiejob - Julie analyserer energipolitik

Studerende på Københavns Universitet arbejder i gennemsnit fem timer om ugen, men hvad laver de egentlig, når de stempler ind på studiejobbet? Uniavisen har spurgt en række studerende, hvad de bruger deres arbejdsdag på.

1
Debat

Lektor: Planer om fælles østeuropæisk bachelor giver ikke mening

Anerkendt Lektor og polen-ekspert ser ingen ide i at samle polsk, balkanstudier og russisk i en fælles bachelor i Østeuropæiske studier.

1
Campus

Projektlederen: »Jeg synes jo, jeg har et sjovere job end alle mine kollegaer«

Ditte Thøgersen møder ind på kontoret i Universitetsparken hver dag, men det er sjældent hun bliver der. Som projektleder har hun konstant ærinder på universitetets institutter og fakulteter rundt omkring i København.

1
Campus

Her er dit hold, Wegener. Håber du kan lide det

Som ny rektor overtager Henrik Wegener en gruppe prorektorer og dekaner, som han ikke umiddelbart kan skifte ud. Vi har kigget lidt på lønnen for KU's topchefer og skrevet en lille situationsrapport for dem hver.

1
Uddannelse

Jura dropper forhadt printerkrav

De studerende på Jura slipper for at medbringe deres egen printer til eksamen.

1
Debat

Filosofikum er et dårligt quick-fix

1
Videnskab

Årets forskningsresultat

Videnskab.dk er i gang med at kåre årets danske forskningsresultat 2016. Alle kan stemme indtil 22. februar - og KU er mere end godt med.

1
Debat

I øjenhøjde med Harvard

1