Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Hvem er vi på KU? Kontorfunktionær Vicki Antosz

Hvem er vi? — Vicki Antosz er ansat som kontorfunktionær i Fællessekretariatet for Antropologi og Sociologi på tredje år. Jobbet er svært at beskrive, da opgaverne er så mange og forskelligartede. Portrættet er en del af artikelserien 'Hvem er vi på KU?'

»Jeg ved, det er en kliché, men jeg er lidt en blæksprutte, siger Vicki Antosz. Hun er en af i alt 391 kontorfunktionærer på KU – et antal, der har ligget nogenlunde stabilt de sidste seks år.

»Jeg laver primært … Nej, der er ikke noget, der er primært,« ler hun. »Jeg har mange ad hoc opgaver,« siger hun og kalder sit arbejdsliv lettere kaotisk.

KONTORFUNKTIONÆR på KU

Månedsløn i gennemsnit: 28.613 kroner (inklusiv pension, tillæg og vederlag)
Antal ansatte: 7 (5,5 årsværk)

»Der er lidt brandslukning over det i øjeblikket. Heldigvis har jeg en god chef, som jeg tager en del prioriteringssnakke med,« siger Vicki Antosz.

Hun har titel af forskningssekretær og er ph.d.-sekretær på Antropologi, men hun er også med til at arrangere forskellige events på de to institutter. Der skal blandt andet være to store konferencer til sommer, så hun er i gang med koordinere alt det praktiske fra servicering af talere til håndtering af papers.

Hendes vigtigste opgave er dog at hjælpe forskerne med at søge om fondsmidler. Hun kender de tekniske krav, fondene har til ansøgningerne og har sat sig ind i EU’s ansøgningssystem. Desuden står hun for layout af ansøgninger, bogudgivelser og eventmateriale, da hun har arbejdet som grafiker.

Jeg øver mig meget i at trække vejret og lægge det fra mig, når jeg går hjem
Vicki Antosz, kontorfunktionær på KU

Vicki Antosz er meget glad for sit arbejde, men det kunne være dejligt ikke at have helt så travlt, siger hun:

»Jeg øver mig meget i at trække vejret og lægge det fra mig, når jeg går hjem. Til gengæld er jeg også med til at lave nogle virkelig sjove ting,« siger hun, der er oveni er tillidsrepræsentant for HK’erne på SAMF.

En af de opgaver hun holder mest af, er at stå for modtagelsen af internationale ansatte og støtte dem i kommunikationen med det offentlige og hjælpe dem med at løse diverse praktiske problemer.

»Når du kommer fra Kina, er det for eksempel ikke særligt logisk, at de laver nøgler i en hælebar,« smiler hun.

Hvem er vi på KU?

Dette portræt er en del af artikelserien Hvem er vi på KU?, som tegner et billede af udviklingen i medarbejderstaben på Danmarks største universitet. Mød også:

PROFESSOR MSO ULRIKA K. STIGSDOTTER 
GLASVASKER AASE SANDER
FAKULTETSDIREKTØR KRISTIAN BOYE PETERSEN 
LABORANT MARIT WARRER
SPECIALKONSULENT CAROLINE VOLF

Og læs om udviklingen i personalesammensætningen siden 2012.

Seneste