Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Section

Campus

Campus

Op med håret

KVINDEKAMP - Kvindernes kampdag fylder 100 år, og professoren, lægen, fagbossen og direktøren er inviteret til jubilæum for at give svar på nogle af livets store spørgsmål

1
Campus

Den frie universitetsavis: et levn fra fortiden eller højeste mode?

FRIHED ELLER EJ - Københavns Universitets avis er det eneste tilbageværende universitetsblad med formel redaktionel uafhængighed af ledelsen. De fleste private virksomheder er gået væk fra rene ledelsesblade. På Aarhus Universitet vil de nu også have mere debat i spalterne, så måske er udviklingen vendt

1
Campus

Ølrevolutionens forrædere

Fredagsbarerne er et sandt dyrskue af studerende, der propper sig med tyndt og ligegyldigt sprøjt, alt imens gårsdagens progressive gnider sig i hænderne

1
Campus

Statskundskabsstuderende skriver drengerøvsroman

OPLEVELSESGRÅDIGHED - Mikkel Rosengaard skriver bacheloropgave om diktaturstater. Imens udkommer hans højhastigheds-debutroman 'Videre' om tre unge fyre, der vælter sig i piger, stoffer og fremtidsmuligheder uden rigtig at tænde på noget af det

1
Campus

Hvis jeg var Helge ...

HAMSKIFTE - Bliv videnskabsminister for en dag, lokker Helge Sander, som har udskrevet en konkurrence med ministerjobbet i førstepræmie. Hvad ville man stille op med al den magt?

1
Campus

Upassende navn truer nyt intranet

NETDÅB - KU's kommende intranet skal have et af fem udvalgte navne. Et af forslagene giver Universitetsavisens engelsksprogede redaktion røde ører

1
Campus

En moderne professor med fingeren på mediesamfundets puls

Stig Hjarvard er en fremragende analytiker af tv, film og medier. Han er en afholdt underviser; en international forskerkapacitet; en dygtig fundraiser – og så er han til romantiske komedier. Han er lige fyldt 50.

1
Campus

Boller og karry

OPSKRIFTER - Kødboller og en frisk, grøn karry at søbe dem i. Foruden lidt info om mayo og gode snacks

Uniavisen
Campus

»Jeg skrev elendige essays«

Jonathan Safran Foer fortæller om hvordan han kom i gang med at skrive – og om hvordan han holdt op med at spise kød. Efter to fabelagtige romaner er fuldblodsvegetaren aktuel med sin tredje bog, Om at spise dyr, der blandt andet involverer illegale besøg på industrilandbrug

1
Campus

Karry i kulden

SU-CHEF AFSNIT 2 - »Hvis du vil lave etnisk mad, må du go ethnic,« erklærer Universitets-avisens kok mere eller mindre meningsløst, men med stor entusiasme

1