Annonce
Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Debat

Debatkursus - åbent for tilmelding

Kursus — Lær hvordan du skriver det gode indlæg af erfarne debattører og journalister, når Uniavisen inviterer til debatkursus. Kurset er gratis, og der er et begrænset antal pladser.

Vi elsker at modtage debatindlæg fra alle jer på KU.

Derfor inviterer vi nu til kursus i, hvordan du strikker dit budskab, din historie eller dit forskningsresultat sammen til et indlæg, der bliver læst vidt og bredt.

På kurset vil vi komme omkring, hvad den gode ide er. Hvornår den er relevant. Og hvordan opbygningen af dit indlæg ser ud.

Dem, du kan møde

Vi får besøg af skarpe stemmer som journalist Aminata Corr og Carl Emil Lind, der vil dele deres bedste tips og erfaringer.

Desuden vil vi fra Uniavisen fortælle, hvad det er for indlæg, vi gerne vil modtage fra jer.

Og så vil tidligere debatredaktør på Politiken, Milla Mølgaard, undervise i, hvad et godt debatindlæg indeholder. Milla har redigeret flere end 1.000 indlæg i sin tid på Politiken, og underviser nu som selvstændig bl.a. forskere i, hvordan de bedst kommunikerer.

Det praktiske

Kurset bliver afholdt i Købmagergade 52, 1.sal, og finder sted 3.oktober fra 16-18.

Men kom gerne allerede kl 15.30, tag en kop kaffe, hæng lidt ud og snak med journalisterne fra redaktionen fra Uniavisen og vores gæsteundervisere.

Sådan tilmelder du dig

Der er et begrænset antal pladser på kurset, og hvis en af pladserne skal være din, anbefaler vi, at du hurtigst muligt melder dig til.

Det gør du ved at sende os en mail med navn, studieretning og uddannelsestrin/ansættelse via dette link.

Du er tilmeldt, når du har modtaget en mail fra os.

Kurset er henvendt til studerende og ansatte ved Københavns Universitet.

Annonce

Seneste