Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Section

Foreninger

Foreninger

Studenterhuset skifter navn

Foreningen bag Studenterhuset skifter navn til byStudents for at undgå adresseforvirring og som en håndsrækning til internationale studerende. Selve huset i Købmagergade 52 beholder sit navn.

1
Campus

Studerende om Palæstina-arrangement: Vi savner historisk indsigt og fakta i mediedækningen

Omkring 75 personer havde mandag fundet vej til CSS for at høre lektor emeritus Jørgen Bæk Simonsen forelæse om Palæstinas historie. »Spørg ikke Google, spørg hellere mig,« sagde han til arrangement med Studerende mod Besættelsen.

1
Foreninger

Jo større diversitet, jo bedre diskussioner: I bogklubben på KU mødes fakulteterne på tværs

Hver anden søndag mødes KU Book Club i det gamle bibliotek i Fiolstræde for at udveksle synspunkter om de 100 siders litteratur, de har læst siden sidst. Her er plads til både ansatte, internationale og danske studerende.

1
Foreninger

Studerende vil standse KU's investeringer i ulovlige bosættelser

Studerende Mod Besættelsen vil have Københavns Universitet til at trække sine investeringer i israelske bosættelser tilbage.

1
Arbejdsmiljø

Der bliver flere og flere af dem. Det vil de udnytte til at tale højt

Vi bliver ældre – også på Københavns Universitet, hvor andelen af professorer over 65 år er steget. Nu stikker de hovederne sammen for at tænke store tanker til masserne.

1
Politik

Plakatsag: Er det aktivisme eller hærværk?

Anarkistiske Studerende har hængt plakater rundt om og i flere tilfælde oven på Konservative Studerende og Frit Forums plakater. De er nu pillet ned af selvsamme foreninger. Alle mener, at de andre begår hærværk.

1
Politik

Din stemme til universitetsvalget er penge værd

Univalget handler ikke kun om at få indflydelse på KU’s fremtidige strategi, studiemiljø og eksamensforhold. Det handler også om, hvordan pengene skal fordeles mellem studenterforeningerne.

1
Politik

Studenterrådets spidskandidat vil være de studerendes lobbyist

Studenterrådets spidskandidat, Kevin Olesen, vil genvinde sidste valgs tabte stemmer, øge uddannelseskvaliteten, trivslen og forpligte Københavns Universitet på den grønne omstilling.

1
Foreninger

Foreninger: KU’s frivillige festede og fejrede hinanden

1
Foreninger

I Læseforeningen lærer man at læse af lyst

Meld dig til, mød op, og læs med! Hver uge arrangeres der fælleslæsning i København for alle studerende, der vil ud af læsesalene og dyrke litteraturen på en ny måde.

1