Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Section

Politik

Politik

Lær af de studerende fra '68!

1
Politik

Bedre regler for internationale forskere er i alles interesse

1
Politik

S afviser borgerforslag: Uddannelsesloftet er kommet for at blive

Borgerforslag eller ej, uddannelsesordfører Mette Reissmann (S) står fast på at bevare uddannelsesloftet og afviser beskyldninger om magtarrogance.

1
Politik

Mød udenrigsminister Anders Samuelsen

Er der noget du altid har haft lyst til at spørge udenrigsministeren om? Så har du chancen nu. Anders Samuelsen gæster KU til en snak om Danmarks udenrigspolitik, og han har priser med til dygtige studerende.

1
Politik

Derfor takkede Københavns Universitet ja til besøg fra Puigdemont

Arrestordre eller ej, den eksilerede catalanske leder Carles Puigdemont er velkommen på KU, så de studerende kan møde politikken i al dens virkelige kompleksitet. Det siger Statskundskabs institutleder Mikkel Vedby Rasmussen.

1
Politik

Magistre tager arbejdet med hjem

Det er helt almindeligt at tjekke arbejdsmail eller have telefonen åben uden for normal arbejdstid, viser undersøgelse blandt Dansk Magisterforenings medlemmer.

1
Campus

Ny vicedirektør på rektorgangen

Rektorsekretariatets nye vicedirektør Søren Nedergaard kommer direkte fra et chefjob i Forsknings- og Uddannelsesministeriet.

1
Uddannelse

Ny strategi skal bringe forskere og studerende tættere sammen

Københavns Universitets nye strategi sætter fokus på talent og samarbejde frem mod 2023.

1
Politik

SU-svindlere følges tæt

Christian Rabjerg Madsen (S) har spurgt Søren Pind (V), hvor mange SU-modtagere, der oplyser, at de er udeboende, selv om de bor hjemme. Søren Pind har svaret, og tallet har været faldende siden 2012.

1
Politik

Ingen garanti fra Pind - KU risikerer stadig at hænge på kæmperegning for Niels Bohr Bygningen

Københavns Universitet risikerer at få en klækkelig huslejeforhøjelse for at leje Niels Bohr Bygningen af staten, da byggeriet er flere år forsinket og bliver mindst 1,3 mia. kr. dyrere end planlagt. Uddannelses- og forskningsminister Søren Pind vil alligevel ikke garantere, at universitetet holdes skadefri.

1